Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Akut brug for tandlægehjælp

Alle vores patienter kan have behov for tandlægehjælp. Det kan være ved tandpine, hvis en tand er slået, eller hvis en protese er knækket.

Har du slået tænderne?
Har du tandpine?
Er klinikkerne lukket? – hvad gør man så?

Hvis uheldet er ude skal man ringe til sin lokale klinik.

 

HVIS du har brug for hjælp i sommerferien ved problemer med din "tandbøjle" eller andre problemer med dine tænder, har vi åbent på Centralklinikken onsdag d. 13. juli og onsdag d. 27. juli   Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på tlf. 7213 1211Find din lokale klinik

 

Uden for vores åbningstid kan vores patienter henvende sig til en privatpraktiserende tandlæge for at få nødbehandling.

 

Tandlæger i Billund kommune


I de tilfælde betaler Tandplejen regningen. Alle privatpraktiserende tandlæger må benyttes, når man ikke kan komme i kontakt med sin sædvanlige tandlæge.

Hvis man opholder sig i Danmark, men udenfor Billund Kommune, må man benytte en praktiserende tandlæge på opholdsstedet.

Hvis man ikke kan komme i kontakt med den lokale klinik eller en privatpraktiserende tandlæge og har du noget der ikke kan vente til klinikkerne åbner, kan du kontakte Region Syddanmarks Tandlægevagt.

Tandlægevagten

I skolernes sommerferie er der etableret vagtordning. Det betyder, at en af vores klinikker er åben for nødbehandling flere dage i sommerferie-perioden. Denne klinik modtager patienter fra hele Billund Kommune. Hold øje med ugeaviserne eller kig på hjemmesiden her for at finde klinikken der har ferieåbent.