Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Udeblivelser i Billund kommunale Tandpleje!

I perioden september til november 2014 har Tandplejen opgjort, at der har været planlagt 7923 aftaler med børn- og unge. Af disse er 93 % mødt frem til tiden. Men vi har et mål, der hedder 100 % fremmøde til tiden. Det er dejligt, når brugerne af Tandplejen møder til tiden. 7 % udeblivelser i den målte periode svarer til 195 timer for tandlægen og klinikassistenten hver især. Vi sender meget gerne en sms to dage før, når vi får et mobilnummer på den person, der gerne vil have reminderen. Herved er I med til at sikre, at vores ventetider på behandlingstider bliver kortere, og vores ressourcer kommer os alle til gode bedst muligt. Vi planlægger at lave en ny måling i det nye år.

Fakta

I perioden september til november 2014 har Tandplejen opgjort, at der har været planlagt 7923 aftaler med børn- og unge.

Af disse er 93 % mødt frem til tiden.
Men vi har et mål, der hedder 100 % fremmøde til tiden.

Hjælp os med at bruge tiden bedst

Det er dejligt, når brugerne af Tandplejen møder til tiden. 7 % udeblivelser i den målte periode svarer til 195 timer for tandlægen og klinikassistenten hver især.
Vi sender meget gerne en sms to dage før, når vi får et mobilnummer på den person, der gerne vil have reminderen.
Herved er I med til at sikre, at vores ventetider på behandlingstider bliver kortere, og vores ressourcer kommer os alle til gode bedst muligt.
Vi planlægger at lave en ny måling i det nye år.